Poslušajte novi singl grupe Aerodrom ‘Teška vibra’

Grupa Aerodrom predvođena Juricom Pađenom, predstavlja novi singl „Teška vibra“ koji se nalazi na aktualnom albumu „Taktika noja“ koji je izašao krajem prošle godine. Glazbu i tekst je napisao sam Jurica Pađen dok je za aranžman bio zadužen Jurica i bend.

Upravo je završeno snimanje spota u režiji Ljube Zdjelarevića s kojim se suradnja pokazala odličnom i u zadnjim spotovima za singlove „Dovela si me u red“ i „Široko ti bilo polje“ .

„Ljubo već poznaje naš senzibilitet i s obzirom da smo dosad imali uspješnu suradnju, ponovno se nametnuo kao logičan izbor. Na snimanju za „Tešku vibru“ je bilo jako zabavno i mislim da će gledatelji to osjetiti“komentira Jurica Pađen.

Novom singlu život je slikovito udahnula Tajlađanka Pattma Štimac koja je članovima benda oslikala lica u znakovima horoskopa. Pattma je u Bangkoku prije nekoliko godina osvojila  treće mjesto na natjecanju u face-paintingu, a u spotu joj je pridružio i suprug, mađioničar Vlado. Za potrebe spota Vlado je izveo par fascinantnih trikova koje, kao i svaki mađioničar, nije želio odati.

Ček dis aut