MIST na MetalDays 2014 warm up-u

Mist-2014Ljubljanski ženski doom metal band MIST idućeg tjedna zaključuje svoju vrlo uspješnu koncertnu sezonu. I to nastupom na neformalnom MetalDays 2014 warm up koncertu, koji će biti održan 19. i 20. srpnja u klubu Bugatti u Tolminu. Svi koji dolaze na “metalski odmor” u Tolmin već dan ranije, mogu uhvatiti MIST uživo 20. srpnja, gdje će nastupati u društvu lokalnih bendova Bleeding Fist (black metal), Ivje (black metal) i Teleport (sci-fi thrash metal). Upad na ovaj koncert je besplatan.

Nakon zasluženog ljetnog odmora djevojke iz MISTa najesen open čeka nekoliko nastupa u inozemstvu, među kojima i gostovanja na Malta Doom Metal Festivalu na Malti te renomiranom Hammer Of Doom u Würzburgu u Njemačkoj, gdje će ove godine također gostovati neka od vodećih imena doom metal scene, kao što su Saint Vitus, Trouble, Kadavar, Orange Goblin, Avatarium, Mount Salem, Jess And The Ancient Ones i drugi.

MIST su u studenom prošle godine izdale svoju prvu demo snimku jednostavno nazvanu “Demo 2013”, koja je zbog ogromnog interesa i vrlo ohrabrujućih kritika iz svih dijelova svijeta do sada doživjela već treće re-izdanje. Demo je u digitalnom formatu i dalje dostupan na njihovom Bandcamp profilu, gdje po principu “plati-koliko-želiš” sa kojim eurom možete band i financijski podržati:

https://mistdoom.bandcamp.com/album/demo-2013.
https://www.facebook.com/mist.doom
http://mistdoom.bandcamp.com/
http://mistdoom.tumblr.com/

Ček dis aut