Novi album grupe Vrooom od danas na Exit etiketi

Vrooom-1-(2)

Beogradski sastav Vrooom je danas objavio album INPUT u okviru Exit online etikete – www.exitmusic.tv.

Album je dostupan za besplatno preuzimanje.

„Nakon šestogodišnje diskografske pauze 24. lipnja biti će objavljen novi album grupe VROOOM naziva INPUT za Exit Music Online etiketu. INPUT je medijski već najavljen singlom uz video spot za pjesmu ‘Privremeno stanje’ koja otvara izdanje i koja se našla u vrhu značajnih domaćih top lista početkom godine. Album sadrži devet numera prepoznatljivog zvuka grupe VROOOM izraženog u rasponu od energičnih pjesama plesnog ritma do gotovo kontemplativnih instrumentala. Grupa će uskoro snimiti i video za još jednu kompoziciju sa INPUTa. “ komentira Marko Grubić povodom novog albuma.

INPUT je snimljen u studiju grupe VROOOM, a mastering u studijima Masterblaster i Dobro polje. Autor muzike i tekstova je Marko Grubić. Gosti na albumu su Marija Mihajlović (prateći vokali), Natalie Frederic (iz francuske grupe The Virgin Marys, prateći vokali) i bivši član grupe VROOOM – Marko Nježić (gitara u numeri ‘Cuts’).

Grupa Vrooom radi u sastavu: Vanja Vukotić (glas), Marko Grubić (gitara, bas, programming), Aljoša Varga (fretless bas), Nenad Knežević (harmonika) i Branislav Potić (bubnjevi).

www.vrooom.rs

Ček dis aut