The Frajle – “A strana ljubavi” je stigla

the-frajleA strana ljubavi” je stigla. Riječ je o sedam pjesama novosadskih The Frajli, od kojih su neke već objavljene u hrvatskom radijskom eteru.

Prije gotovo mjesec dana, objavom novog radijskog singla „Ko se to meni zaljubio“ Frajle – Marija Mirković, Nataša Mihajlović i Jelena i Nevena Buča –  najavile su otvaranje novog glazbenog poglavlja, a to je objava upravo ovog EP-ja. Stigavši nakon debitantskog albuma „Naš prvi album sa putovanja“ (Aquarius Records, 2012.), nošen odličnim reakcijama publike i kritike, novi EP dodatno potcrtava činjenicu da ove djevojke imaju prepoznatljivost i individualnost. Razlikuju se po frizurama, šminci, kostimima i općenitom scenskom nastupu, a koncerte im začinjaju i prepjevi najvećih svjetskih pop, rock, jazz i r’n’b hitovi

„Meni trebaš ti“ kompozitora Zdenka Runjića i „Čukni vo drvo“ Vlatka Stefanovskog dobile su pred više mjeseci nove aranžmane u pravom ruhu vojvođanskog tanga, a potvrdile su ono što su mnogi već znali – Frajle znaju napraviti da pjesma zvuči kao da je njihova.

Uz neke već prokušane suradnike poput Vojislava Aralice, koji je radio aranžmane na tri pjesme, i Ante Gele kod kojeg su snimljene spomenute obrade, na popisu glazbenika pojavljuju se i nova imena – Aleksandar Pešut Schatz! i Magnifico.

Sve aktivnosti Frajli potražite na: http://www.frajle.com/

Ček dis aut