Snimljen novi video spot ”Nupopo” Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta

kauboji2Dugoočekivani film ”Kauboji” već mjesec dana puni kino dvorane a prvi singl sa soundtracka, ”Zadnje riječi”, još uvijek osvaja radio valove.

Međutim, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ne miruju – ovih je dana snimljen spot za budući singl ”Nupopo”, neobične pjesme koja obiluje jakim ritmom te electro i country elementima.

Jaku vokalnu podršku pružili su im i članovi HPD ”Lipa” iz Osijeka, amaterskog pjevačkog zbora koji je snimio efektne zborske dionice.

”Spot će biti totalni freestyle i zezancija jer je takva i pjesma. Stvar je totalno electro country ”šamaranje” koje vas lupa sa svih strana. Jedine scene koje smo zbilja napisali su ove sa članovima Lipe koji su bili iznimno profesionalni i slušali sve naše zahtjeve. Bit će tu svega, nabacujemo kadrove i očekujemo što će ispasti. Vjerujemo da će ispasti super, a počašćen sam što mi je Mrle uopće dao šansu da radim spot za stvar koja mi je genijalna i siguran sam da će biti velik hit” rekao je redatelj Danijel Tipura o spotu za koji produkciju potpisuje tvrtka Kabinet, kao i za film “Kauboji”.

“Nu Popo” znači ”novi pop”, nova vrsta popa. Po meni, to zvuči ovako, a ‘lipaši’ su bili sjajni u njegovom stvaranju. U ovom slučaju, on je i lijepa riječko-zagrebačko-osječka suradnja. Ovdje na aerodromu smo napravili odlične kadrove. Priča spota i pjesme je ukratko da ništa ne valja i sve treba promijeniti. Ja ubijam sve što nema smisla i rađa se novi smisao – Nu Popo! Novi pop koji će promijeniti svijet!”, zaključio je u svom stilu Mrle.

Kao i prethodni spot, ”Nupopo” se sastoji od dva dijela. Dio sa HPD ”Lipa” snimljen je na osječkom aerodromu dok će se uskoro snimati drugi dio spota u Zagrebu sa glumcima iz filma.

Soundtrack filma ”Kauboji” nosi desetak skladbi za koje su većinom zaslužni Ivanka i Mrle, te nekoliko obrada koje u filmu izvode glumci Ivana Rushaidat, Matija Antolić i Rakan Rushaidat. Album je producirao Iztok Turk i može se pronaći u music shopovima diljem Hrvatske.

Ček dis aut