Sheitans feat. Vlado Soljačić – Sojka (Opća opasnost) potvrdili nastup na Zagreb Guitar Showu

sheitansUz do sada najavljene Ferzza & Melodic Trip, Vulkan, Vedrana Božića i Retro Guru i slovenski The Dreams, Zagreb Guitar Show pojačava ovogodišnji lineup za svoje treće izdanje 27.11., na rođendan velikog Jimi Hendrixa, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Svoj su nastup potvrdili rock’n’roll Sheitansi. Za ovu će priliku odlični solo gitarista Sheitansa, Nenad Dujmić, podijeliti sola sa Vladom Soljačićem – Sojkom, gitaristom jednog od naših najpoznatijih bendova – Opće Opasnosti.

sojka
Vlado Soljačić – Sojka (Opća opasnost)

Sheitansi iz Županje (HR) i Orašja (BiH) su osnovani 2006. Njihov prvi album ‘Lica sa tjeralica’ koji je izašao 2009.god. za koji je mastering rađen u Americi od strane Eda Brooksa poznatog po radu s grunge divovima Pearl Jam, donio im je mnoštvo koncerata te nagradu INDEXI 2010 u kategoriji ”Najbolji rock album novog izvođača”. Za njihov drugi album pod nazivom ”Dvica”, dovoljno je reći samo da su dobili usporedbu da je ”punokrvni rock album koji nam pokazuje da imamo dostojne pretendente na tron Majki’.

Jake snage Županje obećavaju dobar provod i žestoku svirku, a na vama je da dođete u Vintage i uživate u gitarističkom spektaklu.