Steve Morse Guitar Clinic

steve_morse12_240 Nekoliko sati prije koncerta Deep Purple u zagrebačkom Domu sportova u Boogaloo-u je održana klinika legendarnog gitariste Steve Morse-a.

Koliko je Morse interesantan gitaristima i glazbenicima uopće bilo je vidljivo i iz broja zainteresiranih, koji je nadmašio i neke koncerte održane u istom prostoru.

Počevši točno u predviđeno vrijeme Steve nam je prezentirao djelić svog glazbeničkog umijeća, neke tehnike sviranja, detalje vezane uz postavke pojačala i efekata, a uz matrice je odsvirao i nekoliko kompozicija. Pitanja iz publike također nije nedostajalo, a Morse je na njih spremno i strpljivo odgovarao.

Ono što je bilo vidljivo od početka, a što je Steve kroz razgovor s publikom nekoliko puta direktno ili indirektno spomenuo je da iza njegove svirke stoje godine rada, vježbanja i nastupanja. Talent je važan ali bez rada ništa se neće desiti.

Steve je potpisao dvije ‘signature’ Music Man gitare koje možete pogledati i kupiti uz 25% popusta u TMS Music Shopu koji je i organizator ovog eventa.

Na kraju Steve Morse je našao vremena i za autograme i slikanje sa posjetiteljima.

morse_front2steve_morse5_1 steve_morse3_1