Stray Dogg promoviraju novi album u Lisinskom

STRAY DOGGStray Dogg iz Beograda na svom nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album „Come Along Wind“! Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslav Lisinski u subotu, 6. veljače 2016. Broj mjesta je ograničen, a sva su mjesta sjedeća. Cijena karte u pretprodaji iznosi 55 , a ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 70 kuna.

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih izvođača u regiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status, te odsvirao impresivan broj koncerata širom Europe. O kvaliteti svjedoči i suradnja s poznatim svjetskim glazbenicima poput prekrasnog dueta “Time“ s Devendrom Banhartom. Bend čine Dukat Stray(vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bas gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije,a to je prepoznala i zagrebačka publika koja se u velikom broju odaziva na svaki Stray Doggov koncert.

Nikako ne propustite doživjeti Dukata i njegov bend u punom sjaju uz posebne goste čija će imena biti uskoro objavljena, kao i informacije o after partyu koji će se dogoditi nakon koncerta.

ULAZNICE po pretprodajnoj cijeni možete kupiti na: http://bit.ly/1NaTGut

Bandcamp: http://straydogg.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Stray-Dogg-126432744107798/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ftR6Oex4OcI