TEŠKA INDUSTRIJA: Novi spot

clip_image002Tjedan dana nakon premijere u radijskom eteru, Teška industrija je već prionula snimanju spota za svoj najnoviji singl – obradu hita Bijelog dugmeta „A i ti me iznevjeri“ u režiji Darka Drinovca.

Bend je odlučio snimati u Sloveniji, u Rogaškoj Slatini na zanimljivoj lokaciji koju je odabrao Ivica Propadalo. „Snimali smo u pogonu tvornice staklarne Rogaška, koju sam odabrao zbog specifičnog ambijenta u kojem se puše i proizvodi staklo. Upravo nam je taj ambijent poslužio kao savršena scenografija za ovaj spot, koji će biti socijalne tematike i pun pogodak u vrijeme predizborne groznice i predstojećih parlamentarnih izbora,“ kaže Propadalo, naglašavajući da je uz režiju Darka Drinovca za konačni izgled spota zaslužan čitav tim ljudi. Tako kostimografiju za spot potpisuju Nina Gubić i Katarina Cvitković, za frizure je zaslužan salon Renata, a za scenografiju Atelier Propadalo.

Obrada pjesme Bijelog dugmeta „A i ti me iznevjeri“ novi je singl Teške industrije s njihovog aktualnog albuma „Bili smo raja“, a ako je suditi po sjajnim reakcijama publike na sve prethodne singlove koji su skinuti s ovog albuma, aktualni singl „A i ti me iznevjeri“ nipošto neće iznevjeriti vjerne fanove Teške industrije!

Dok svi s nestrpljenjem iščekuju premijeru spota, o kojoj bend zasada nije htio iznositi detalje, Teška industrija nastavlja sa svojom koncertnom turnejom. U subotu, 19.11.2011. zapalili su publiku u Zadru, u klubu „Forum“, a već sljedeći petak, 25.11.2011. stižu u Mostar, gdje će nastupiti u klubu ART.

Sve novosti o bendu Teška industrija i najave koncerata pratite na službenoj web stranici benda:

http://www.teska-industrija.com/

Foto: Darko Drinovac