Teška industrija na klupskoj turneji

teska-industrija

Nakon odlične svirke u Old Bridge Pubu u Osijeku protekle subote, Teška industrija nastavlja sa svojom klupskom turnejom po Hrvatskoj, promovirajući svoj novi singl “U meni jesen je” – rock obrade uspješnice Halida Bešlića.

U subotu, 14.5. zasvirat će u klubu “Žabac” na zagrebačkom Jarunu, gdje će fanovi ponovno imati priliku čuti i neke nove pjesme koje će se naći na novom, iščekivanom albumu “Bili smo raja”. Koncert će otpočeti u 22 sata, a za sve koji ne znaju, klub Žabac nalazi se na lokaciji Jarunska cesta 5.

No, ni to nije sve, jer već sljedeće subote, 21.5., Teška industrija nastavlja s koncertima te će tada zasvirati u Čakovcu, u klubu “Arcus”.

Valja naglasiti i da Tešku industriju nakon obilaska hrvatskih gradova na jesen očekuje i turneja u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, a sve u povodu izlaska albuma “Bili smo raja” koji je svojevrsni hommage sarajevskoj pop-rock školi te je odmah po izlasku single “U meni jesen je” pobudio ogroman interes medija i publike širom regije.