The Black Dahlia Muder – „Into the Everblack“ kao najavni singl novog albuma

Michiganski melodic death metal band The Black Dahlia Murder, kolektiv koji ne treba posebno predstavljati, nedavno je otkrio nekolicinu detalja o izlasku novoga albuma pod nazivom „Everblack“. Ma da je prvo krenulo s vijesti o tome da će novi album izaći u lipnju, pa preko otkrivanja, kao i uvijek, fenomenalnog artworka, TBDM nam puštaju na slušanje i najavni singl za pjesmu „Into the Everblack“.

bdm-everblackIako sa svojim zadnjim izdanim albumom „Ritual“ band prolazi kroz nedrastičnu stilsku promjenu iz deathcore-a/melodic deatha u čisti melodic death metal uspjevaju dostići veliku popularnost i poštovanje, te zasigurno mjesto među najvećim metal bandovima. Također, nakon izdanja „Rituala“ band prolazi kroz drastične promjene razilaženja ritam sekcije, Barta Williamsa na bassu, te Shannona Lucasa na bubnjevima, koje zamjenjuju Max Lavelle i Alan Cassidy. Kako je „Ritual“ stekao veliku kritičku vrijednost i pohvale, fanovi su ostali krvožedni novoga albuma.

Na albumu, kao prva pjesma po redu, naći će se i mala poslastica za sve fanovei ono što su uvijek tražili od banda, prva ikad napravljena pjesma o „Ubojstvu Crne Dalije“, dok je „Everblack“ tematski cijeli prožet drugim jezivim pričama ispričanim samo onako kako TBDM zna!

The Black Dahlia Murder je pjesmu „Into the Everblack“, kao i album, izdala za jednu od najvećih izdavačkih kuća metal glazbe, Metal Blade Records. Za mixing su zaduženi bili Jason Seucof i Ryan Williams, koji su uz završni mastering Alana Douchesa TBDM dali jedno od najžešćih glazbenih uradaka do sad.
„Into the Everblack“ poslušajte u linku iznad teksta i svi spremno čekajte izlazak „Everblacka“ u lipnju, te naravno TBDM pratite na njihovoj Facebook stranici i na stranici Metal Blade Recordsa.