Tom Jones kod Dr.Housea

tom-jones

Hugh Laurie pozvao je Tom Jonsa da mu se pridruži na pozornici u klubu Mint u Los Angelesu.

Hugh Laurie je britanski glumac, komičar, pisac i glazbenik. Proslavio se ulogom u britanskoj humorističnoj seriji Crna Guja, no svi ga znamo po ulozi koja mu je donijela najveću slavu – tumači lik Gregorya Housea u američkoj seriji Dr.House.

imageOsim što je izvrstan glumac i komičar, H.Laurie je talentirani pijanist i pjevač.

Tom Jones je 30. rujna prisustvovao na njegovom nastupu te ga svestrani umjetnik pozvao da mu se pridruži na pozornici. Zajedno su izveli tri pjesme: „Baby Please Make A Change“, „Great Balls Of Fire” i „End Of The Road”.

PODSJETIMO: TOM JONES u sklopu europske turneje „Praise & Blame“ dolazi u Zagreb 21.11.2011. Karijera ovog neodoljivog šarmera, koja traje punih 46 godina, je doista nevjerojatna. Tom Jones je jedan od rijetkih izvođača koji sa punih 70 godina nastupaju po koncertima, odlaze na turneje i snimaju albume, a u isto vrijeme izgledaju odlično i puni su energije.

Sir Tom doista je živa legenda. Dobrodošao je i cijenjen u mjestima diljem svijeta, od urbanih klubova, preko mjesta za izvedbu scenskih umjetnosti do velikih arena. Njegove spektakularne izvedbe obuhvaćaju i miješaju nekoliko glazbenih razdoblja i žanrova, ne poznaju klasne razlike, privlače mlade i stare, muške i ženske, obuhvaćaju i glavne i rubne tokove. Kum moderne duše, Sir Tom je uvijek pjevao snažne pjesme, njegov glas je još uvijek – moćan!

Ulaznice za slijedeće kategorije mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima:
VIP PARTER: 350 kn
PARTER SREDINA: 300 kn
PARTER IZA: 275 kn
TRIBINA DOLJE: 300 kn
LOŽA: 600 kn

Koncert je sjedećeg tipa a u prodaji je samo 8 000 ulaznica.