U susret 3. Zagreb Guitar Show-u: ’15sec Blues Solo Competition’

15secblues

Nakon prvog natjecanja za najbolji gitarski solo od 15 sekundi, u siječnju ove godine, Zagreb Guitar Show & MIXER.HR ponovo pozivaju gitariste da u 15 sekundi ispričaju gitarističku priču i osvoje vrijednu nagradu.

U suradnji sa Mega Muzikom, kreće ’15sec Blues Solo Competition’, u kojem možete osvojiti paket Fender žica (10 kompleta!) iz ponude Mega Muzike koju možete provjeriti na njihovoj novoj web stranici. Svakom prijavljenom natjecatelju Mega Muzika poklanja po dvije trzalice.

Biti će to zagrijavanje za treći Zagreb Guitar Show, koji će se održati na rođendan legendarnog Jimi Hendrixa 27.11. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Pravila su jednostavna. Snimite solo na gitari u trajanju do 15 sekundi bez podloge, postavite ga na YouTube i prijavite svoj solo (od sutra 8.11.) za natjecanje na stranicama http://zagrebguitarshow.com.

Stil nije bitan – primamo sve od akustike do metala, a od tehničkih zahtjeva bitno je jedino da čujemo i vidimo što ste odsvirali. Kvaliteta videa nije presudna, no mora biti vidljivo da vi svirate.

Što ćemo ocijeniti? I tehniku i feeling i sposobnost da se u 15 sekundi ‘ispriča vaša gitaristička priča’. Duža sola nećemo uzeti u obzir.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja kontaktirajte nas na info@zagrebguitarshow.com.