Uz organizirani prijevoz na Huševanje

HUŠEVANJE2016-tight-grips---1400x2000Huševanje, festival pokrenut sa željom da se oživi rock kulturu u Krapini, za svoj treći rođendan u organizaciji Darke Promotiona i Udruge Tavan još jednom dovodi set fantastičnih bendova i garantira dobar provod uz generalne pokrovitelje – Grad Krapinu i Turističku zajednicu grada Krapine.

Treće i ujedno najveće izdanje Huševanja održat će se u petak, 17. lipnja, na otvorenom prostoru u samom centru Krapine – ispred Festivalske dvorane. Osim nove lokacije, novost je i ostvarena suradnja s najdugovječnijim hrvatskim rock festivalom, HGF-om, te će na Huševanju nastupiti i pobjednik ovogodišnjeg HGF-a – Tight Grips.

Za koncert najzagrebačkijeg benda u Krapini organiziran je i autobusni prijevoz iz Zagreba. Polazak je u 18:00 sati sa zagrebačkog autobusnog kolodvora, a povratak u Zagreb pola sata nakon koncerta. Treba napomenuti da je povratna karta za ovu prigodu jeftinija od redovne cijene karte u jednom smjeru!

CIJENA POVRATNE KARTE: 30 kuna
REZERVACIJE NA: darkherc@gmail.com

Nastupaju:
PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS
Mr. Albino
Thee Melomen
Tight Grips

Za zanimljivo vizualno rješenje najavnog plakata pobrinuo se Petar Jokić (Kriptoid Art). Početak događanja je planiran u 20h, a upad za sve posjetitelje je besplatan.
husevanjebus2_jpg