Victor Prompt – “Nevermore”

Victor Prompt, umjetničko je ime iza kojeg se predstavlja mladi Slavko Vincek, a ovih dana predstavio je još jedan odličan singl naslova “Nevermore”.

Pjesma prikazuje moju “borbu” s pitanjima za koga raditi pjesme, pitanjima ukupnog doživljaja, atmosfere i ono najbitnije – koliko sam uspješan u interpretaciji emocija u samoj pjesmi na svakom instrumentu.” izjavio je Slavko te dodao, “‘Zvijer’ u pjesmi predstavlja moj glazbeni izričaj protiv kojeg se na nekin način borim jer nisam “sposoban” napraviti pjesmu veselog karaktera koja bi možda bio bolje prihvaćena od strane publike, međutim, smatram da je, meni osobno, nekakp lakše doprijeti do ljudi preko neke tamne atmosfere za koju mi je u ovoj pjesmi E. A. Poe bio nit vodilja“.

Prateći minimalistički spot drugog singla snimljen je u DIY maniri, a za značajan doprinos umjetničkom izričaju još jednom je zaslužna Lea Canjuga koja je svojom plesnom koreografijom vjerno prikazala emociju pjesme.

Dok je Slavko Vincek zaslužan za tekst, glazbu i aranžman, mastering pjesme odradio je Ivan Pešut, a na back vokalima Slavku se još jednom pridružio Alen Vranić (Breakdown!), kolega glazbenik s učiteljske akademije.