Video: JURAJ JURLINA & OFF DUTY – ‘Neki drugi svijet’

Danas je premijerno predstavljen video spot za pjesmu Neki drugi svijet, četvrti singl sa istoimenog albuma. Potpisuju je Juraj Jurlina i Petar Štrok, gitarist benda, a ovom pjesmom koja je njihov prvi snimljeni uradak dok su tek počinjali kao demo bend, dečki zatvaraju priču o prvijencu.

“Pjesma govori o mojoj percepciji svijeta koji se svakim danom sve brže mijenja, u kojem je vrlo lako izgubiti pravog sebe i u kojem su prave vrijednosti poput ljubavi pale u drugi plan ”, rekao je Juraj.

Spot za pjesmu radili su Marko Uzelac i Antonio Bilobrk, a sniman je na nekoliko lokacija u Zagrebu.

”Snimanje novog spota za naslovnu pjesmu Neki drugi svijet održano je prije par mjeseci na više lokacija u Zagrebu među kojima je i caffe bar Mali Grad. Čini mi se da smo s novim spotom, za prvu pjesmu koju smo ikad snimili kao bend, koja je istovremeno zadnji singl s istoimenog albuma, na dobar način zatvorili svojevrsni krug i završili jednu priču. Želio bih naglasiti da je tijekom snimanja cijela ekipa – od benda, glumaca, statista, osoblja Malog Grada do snimatelja – zadržala pozitivan duh i dala sve od sebe unatoč napornom višesatnom radu i paklenoj vrućini. Ovim putem se od srca zahvaljujem svima koji su sudjelovali. Mi smo zaista zadovoljni uratkom i načinom na koji radnja spota prati pjesmu, pa se nadamo da će se svidjeti i našoj publici.”

Juraj već radi na materijalu za drugi album, a prvu objavu nove pjesme možete očekivati početkom 2014. godine.