Prodigy publici EXIT-a: “Tražili ste nas i mi dolazimo!”

Poslije intenzivnih i hitnih pregovora, The Prodigy su izmjenili plan turneje kojom promoviraju posljednji album i nastupit će u nedjelju 10. srpnja na EXIT festivalu. Anketa da se jedan od najpopularnijih svjetskih bendova hitno dovede u Novi Sad ovog ljeta, u kojoj je čak 92% od preko 25.000 ljudi jasno i glasno reklo “Da!”, stigla je do benda koji je prelomio i dodao čak četvrti uzastopni datum u drugom tjednu srpnja kako bi nastupili na, po vlasitom priznanju, omiljenom festivalu. Liam, Keith i Maxim su se htjeli i osobno obratiti publici s izjavom: “EXIT Warriors, tražili ste nas i mi dolazimo! Okupljamo se na tvrđavi, obavezno budite tamo i vidimo se! Peace!

the-prodigyThe Prodigy postoje 25 godina, a sa posljednjim albumom „The Day is My Enemy“, po šesti put uzastopno su se našli na prvom mjestu britanske liste najprodavanijih albuma, što nijednom bendu osim Beatlesa nije pošlo za rukom! Nakon skorašnje izjave koju je frontmen benda Keith Flinth dao magazinu NME, da je njihovo povlačenje neminovno, usljedili su brojni javni apeli da je ova turneja možda i posljednja šansa da ih gledamo uživo na Exitu. Glazbenici iz regije su ih okarakterizirali kao jedini veliki strani bend koji se može smatrati i kao “domaći” zbog posebne veze sa ovdašnjom publikom. The Prodigy su na posljednjoj turneji nastupili na gotovo svim važnijim festivalima od Australije do Amerike, uključujući i stadione, arene i najveće koncertne prostore od Japana do Argentine. Koncetno neumorni, obišli su preko 30 zemalja, a u mnogim od njih nastupili po više puta u samo protekle dve godine! Do kraja turneje, očekuje ih još petnaestak nastupa, među kojima će se 10. srpnja ipak naći i Exit festival.

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Navedene cijene bit će dostupne do ponoći s 15. na 16. travanj kada se dižu na sljedeće iznose:

Exit festivalska ulaznica – 495 kn
Exit kamp – 210 kn
Sea Dance Festival ulaznica – 330 kn
Sea Dance Festival kamp – 210 kn
Kamp premium – 590 kn

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.

Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Hurts, Bastille, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, klubovi Tresor i Concrete, te brojni drugi.

Ček dis aut