AC/DC produciraju ‘Dream’?

emir

Proteklog vikenda Emir Bukovica, lider rock grupe “Emir & Frozen Camels” boravio je u Stuttgartu u Njemačkoj, gdje je na poziv svojih prijatelja, članova legendarnog australskog rock benda AC/DC, prisustvovao spektakularnom koncertu.

Osim privatnog druženja s bendom u backstageu, Emir je ovaj susret iskoristio i za poslovni sastanak, na kojem je po prvi put Cliffu Williamsu, basisti ovog benda i ostatku ekipe prezentirao scenarij budućeg filma “DREAM” (“SAN”), napisanog prema Emirovoj istoimenoj priči, a čiju realizaciju je preuzeo producent Adnan Ćuhara, sa svojom producentskom kućom “Prime Time” iz Sarajeva.

“Prve reakcije iz AC/DC-a na našu ideju da se u projekat ovog filma uključe kao producenti su vrlo pozitivne, a sam njihov eventualni ulazak u ovu priču, cijelom projektu će dati potpuno svjetsku konotaciju i tržište”, izjavio je Emir.

Pregovore sa AC/DC Bukovica i Ćuhara nastavljaju krajem lipnja, odmah nakon završetka svjetske turneje “Black Ice”, koja je prema podacima najpoznatijeg svjetskog business magazina “Forbes” do sada zaradila više od 65 milijuna dolara.

Ček dis aut