AC/DC produciraju ‘Dream’?

Oglas
emir

Proteklog vikenda Emir Bukovica, lider rock grupe “Emir & Frozen Camels” boravio je u Stuttgartu u Njemačkoj, gdje je na poziv svojih prijatelja, članova legendarnog australskog rock benda AC/DC, prisustvovao spektakularnom koncertu.

Osim privatnog druženja s bendom u backstageu, Emir je ovaj susret iskoristio i za poslovni sastanak, na kojem je po prvi put Cliffu Williamsu, basisti ovog benda i ostatku ekipe prezentirao scenarij budućeg filma “DREAM” (“SAN”), napisanog prema Emirovoj istoimenoj priči, a čiju realizaciju je preuzeo producent Adnan Ćuhara, sa svojom producentskom kućom “Prime Time” iz Sarajeva.

“Prve reakcije iz AC/DC-a na našu ideju da se u projekat ovog filma uključe kao producenti su vrlo pozitivne, a sam njihov eventualni ulazak u ovu priču, cijelom projektu će dati potpuno svjetsku konotaciju i tržište”, izjavio je Emir.

Pregovore sa AC/DC Bukovica i Ćuhara nastavljaju krajem lipnja, odmah nakon završetka svjetske turneje “Black Ice”, koja je prema podacima najpoznatijeg svjetskog business magazina “Forbes” do sada zaradila više od 65 milijuna dolara.

Oglas