Alice In Chains razmatra rad na novom albumu nakon turneje s Guns N’ Roses

alice

William DuVall izjavio je da su Alice In Chains gotovo spremni okrenuti se promišljanju o nasljedniku albuma „The Devil Put The Dinosaurs Here“.

Frontmen Alice In Chainsa kaže da će bend početi razmišljati o njihovom šestom studijskom albumu nakon njihove stadionske turneje s Guns N’ Roses, koja će potrajati do kolovoza. Nasljednik albuma „The Devil Put The Dinosaurs Here“ iz 2013. biti će njihovo treće izdanje otkada je DuVall zamijenio Layne Staleya na vokalnim dužnostima 2006.godine.

DuVall izjavljuje: “Znam da ćemo razgovarati o tome tokom sljedećih nekoliko mjeseci. Još uvijek je rano. Moramo prvo završiti turneju. Otvorili smo naviku krenuti bez ikakvog materijala svaki put kad idemo raditi album, vidjet ćemo. Jednostavno je izazov. Morat ćemo vidjeti kako će se manifestirati ovaj put. Ali nismo još krenuli“, zaključio je.

U međuvremenu, Alice In Chains su oduševljeni što Rose, Slash i Mckagan opet rade skupa. „Nazvali su ovu turneju „Not In This Lifetime“ (op.a.“ Ne u ovom životu“) s razlogom – nikada nisu mislili da će se dogoditi.“, izjavio je DuVall. „Bili smo vrlo uzbuđeni samom činjenicom da će se to dogoditi, a kamo li da ćemo im se pridružiti na dijelu turneje. Ponosni smo što ćemo to napraviti. Odradili smo prva dva nastupa u Vegasu nekoliko mjeseci prije, tako da je bilo prirodno očekivati da ćemo im se pridružiti na stadionskoj turneju.

Ček dis aut