Belina Open Air okuplja sve ljubitelje elektronske glazbe na Novljanskom jezeru

Belina Open Air okuplja sve ljubitelje elektronske glazbe na nezaobilaznoj destinaciji dobrog provoda – Novljanskom jezeru od 19. do 20. kolovoza 2017.

Belina Open Air je zamišljen kao glazbeni festival koji okuplja ljude dobre volje, koji vole dobru zabavu i elektronsku glazbu te objedinjuje sve to u jedno na novom kupalištu na Novljanskom jezeru. Naziv Belina uzet je iz starog naziva samog grada Novska. Naime 1334. godine prvi put se spominje ime „Demitrii de Belina“ što se smatra najstarijim nazivom za Novsku, a samim spojem povijesti i elektronike organizatori žele podsjetiti da cijene sve što je bilo, ali i da je došlo novo doba.

Početak programa predviđen je 19.08.2017. u 10h, a završetak 20.08.2017. u 14h. Od muzike Udruga Rauba pripremila je laganu šetnju elektronskim svijetom, od deep housa, progressiva, techousa, techna, dark techna, old school techna, pa sve do Psy-a, Goa-e, i Psychill i Psybiet muzike (laganiji zvukovi i chill za odmor preko dana). U predivnom prirodnom okruženju očekuje vas mnoštvo vrhunskih DJ-eva među kojima su CortexThrill, Asta Nova i Mo’ Funk, Slicer&Dic3r, Ezoterica i Tom Cue.

Osim vrhunske večeri, očekuje vas pregršt aktivnosti u dnevnom programu; kupanje u jezeru, turniri u odbojci na pijesku i košarci, za one koji treniraju – teretana na otvorenom te bilo koje moguće vanjske društvene aktivnosti, kampiranje u šatoru koje kreće već u petak 18.08. okupljanjem u večernjim satima uz bubnjeve, muziku i roštilj tko želi u vlastitom aranžmanu. Kreativni suradnici Udruge Rauba predstavit će svoje radove, lokalni proizvođači svoje proizvode,  a moći ćete uživati i u raznim uzbudljivim performansima i radionicama supanja, yoge, bubnjanja i workouta. Boravak u prirodi i aktivnosti na otvorenom upotpunit će se cateringom i bogatim izborom pića.

Ovoga puta je Jack skočio u zečju rupu i posjetio Alisu, a ona mu je pokazala zemlju čudesa. Spoj prirode s elektronikom, prošlosti s budućnošću i sama ljepota jezera čini ovaj festival posebnim, a Belina Open Air team u suradnji sa Jackom pripremio vam je dva nezaboravna dana i noć u “Wonderlandu”, poručuju iz Udruge Rauba.

Dnevna brija 19.08.2017, start 11:00 h

GO ASK ALICE
Boj bend
Ras M.I.S.T. Highper
Farout Rea
haJ evol\ /ed (surfshaq)
EAT ME / DRINK ME
grafiteri
Surf klub Tri Strijele – radionica supanja
Yoga
štandovi sa likovnim umjetnicima, nakitom, odjećom…
štandovi sa lokalnim proizvodima, klopicom,…
Vibrica drumers
Cirkus Razbibriga – EL CRIC cirkuski ulični performans
Bodypainting Ubojice
košarkaški turnir
turnir u odbojci na pijesku
workout radionica

House/Tech/Techno brija, start 20:00 h
WE’RE ALL BONKERS HERE
noBru (VG)
Drei Letter (Novska)
Slicer&Dic3r (VG)
Asta Nova and Mo’Funk (Labin)
CORTEX THRILL
Fixsell (OS)
Bernard B. (KT)
Adam 0ne (ZG)

Trance brija, start 18:00 h
DOWN TO THE RABBIT HOLE
Limozz Luxxx (ZG)
Amai Hai (OS)
Mania (ZG-BG) live act
Ezoterica (ZG) live act
Rainbow Man (ZG) live act
Gonzo (ZG)
Izanagi
Starky (ZG)
+ Mali after tea party

After party, 20.08.2017. , kraj oko 14:00 h
IT’S ALWAYS TEA TIME
Foundate (ZG)
Flirt E back to back Willy (ZG)
Tom Cue (KT)

+ CHILL OUT ZONE

Ček dis aut