Brian “Head” Welch – novi singl “Paralyzed”

korn___head

Nekadašnji gitarist Korna – Brian “Head” Welch spreman je za objavu svog novog singla “Paralyzed” ovaj utorak 04.listopada, a vi ga možete poslušati preko linka ispod.

Head, koji je do sada već stekao itekakvu medijsku pozornost kao dio žičanog elementa nu-metal pionira Korna, rane 2005. je punio naslovnice svojim naglim napuštanjem benda i religijskim preobratom u svom životu nakon burnog partijanja i ovisnosti. Od tog trenutka, Head je postao popularan u tom “drugom” svijetu rasprodajući tri bestsellera na temu svog iskustva u glazbi i vjeri – ‘Save Me From Myself’ [2007],  ‘Washed in Blood’ [2008] i ‘Stronger: 40 Days of Metal and Spirituality’ [2010].

Gitarist je u međuvremenu odradio i turneju predstavljajući svoj solo prvijenac prikladnog naziva ‘Save Me From Myself‘ 2008. te radio na novom materijalu. Sakupljeni materijal je trenutno u završnoj fazi snimanja i producira ga Jasen Rauch iz banda RED. Ovo izdanje da zasad nepoznatim naslovom bit će objavljeno u proljeće 2012.

Kad smo već kod RED-a, Head se sprema pridružiti južnjačkim rockerima na njihovoj turneji “Kill the Machine”, koja uključuje i kršćanske rock bendove Icon for Hire i Echoes the Fall. RED, koji čine pjevač Michael Barnes, gitarist Anthony Armstrong, basist  Randy Armstrong i bubnjar Joe Rickard, odradio je preko 1300 nastupa od objave svog prvog albuma  End Of Silence, 2006. te dva puta bili nominirani za Grammy.

Brian “Head” Welch – Paralyzed 

Ček dis aut