Centar mladih Ribnjak donosi glazbeno-plesno subotnje druženje – Ribnjak Beatz

Centar mladih Ribnjak u suradnji s udruženjima mladih iz urbanih kultura 09. rujna donosi vam glazbeno-plesno subotnje druženje – Ribnjak Beatz, besplatno i za sve uzraste.

Ovom prilikom zovu vas u park i u periodu od 16-23h nude zabavu, opuštanje, hranu i piće, plesanje, crtanje i druge oblike kreativnog izražavanje, sve to, naravno uz beat.

Kad kažemo beat to zaista mislimo. Dovode izuzetne glazbenike i kreativce, te vraćaju glavnu riječ DJ-ima. Glazba je u prvom redu i to Funk, Soul, Disco, Jugofunk i Hip Hop zvuk kojim će DJ-i i dalje širiti ljetne vibracije te vas inspirirati na pokret i ples.

Kako biste dobili pravu glazbenu poslasticu, dovode live Funk Bend koji će s DJ-ima stvarati freestyle glazbenu fuziju na licu mjesta. To će ujedno biti nešto novo i drugačije za plesače koji će se u tu priču također priključiti.

Također u popodnevnim satima za svu djecu i one koji se tako osjećaju biti će orgnizirano pregršt zabavnih društveno – sportskih igara kao što su badminton, frizbi, odbojka, gumi-gumi… A za one koji su se došli samo opuštati bit će tu spremne dekice, snackovi i sokovi, kako bi bezbrižno mogli odmarati na zelenoj travi i suncu.

Cilj organizatora je zabaviti sve okupljene i pružiti im priliku da vide i nauče nešto novo o glazbi i plesu kroz umjetnost i vještine mladih ljudi, te stvoriti veće međugeneracijsko razumijevanje i poštivanje.

Aktivnosti :
• Društveno –sportske igre : badminton, frizbi, odbojka, gumi-gumi…
• Opuštanje na travi na dekicama uz snackove i sokove

• Glazba:
DJ’s :  Slavin Balen (Radio 101)
Bijan
SlipMat
Soul Bader

Live Funk Band

MC’s:  Franjo (host)
Mr. Spinoza
Vanja

• Crtanje u parku
• Plesno natjecanje „7 to smoke All styles“ na živu glazbu
• Bboys/ Bgirls  sessions
• Showcase nastup Funkadelika

Plesne škole : Funkadelik, House of Jam, Perfect Circle, Flow from Below, Unit X, Clique, Atomic Dance Factory
Udruge : Organizacija Kolega „OK“, GOR, House of Jam, Perfect Circle, Yantra, Funkadelik, Underground Society

Ček dis aut