Clutch predstavio naslovnicu novog albuma

Marylandska žestoka četvorka Clutch broji nešto malo više od tri mjeseca do objave novog albuma o čemu smo već ranije pisali i sinoć su s fanovima podjelili kako će izgledati naslovnica novog studijskog uratka. Deseti studijski album Earth Rocker  biti će objavljen negdje u ožujku 2013. preko njihove vlastite izdavačke kuće Weathermaker. Za umjetničko rješenje naslovnice zaslužan je Nick Lakiotes, dugogodišnji bendov suradnik koji je zaslužan za radove na prijašnjim izdanjima Robot Hive/Exodus i Strange Cousins From the West.

Prema intervjuu koji je gitarist Tim Sult dao za časopis Total Guitar ovaj mjesec, radi se o “vrlo gitaristički orijentiranom albumu sa žestokim riffovima, promišljenom lirikom i in-your-face stavom“. Smatra da bi ovo mogao biti jedan od najžešćih albuma Clutcha, a to potvrđuje činjenica da ga je nekoliko puta usporedio s Blast Tyrantom (šesti studijski album benda koji je iznjedrio dobro poznati singl “The Mob Goes Wild”, “The Regulator” i da ne nabrajam dalje) te da kao i na tom albumu ponovo surađuju s producentom Machineom.

Nedavno smo vam iskopali snimku s tajnog partya organiziranog u studijskom kompleksu Machine Shop u New Jerseyu kojim je Clutch proslavio početak snimanja Earth Rockera te izveo istoimenu pjesmu s nadolazećeg albuma.

Ček dis aut