Dallas Music Shop Rijeka sprema tematske rasprodaje – ugrabite povoljne vinile

dallas

Od utorka 12. srpnja Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) kreće s rasprodajom luksuznih i manje luksuznih kompleta – boksova te rasprodajom vinila. Prva je to u nizu tematskih rasprodaja, a svakog će se tjedna kroz narednih mjesec dana mijenjati ponuda.

Prvoga tjedna nešto manje od 200 različitih boksova prodavat će se u pola cijene, a budući da je većina zastupljena samo jednim primjerkom povećajte si šansu i prije godišnjeg odmora požurite obnoviti svoju glazbenu kolekciju. A ako na svojem putovanju prema jugu prolazite kroz Rijeku, svakako stanite u Dallas Music Shop i opskrbite se glazbenim kompletima koji će vam i najdulji put učiniti ugodnim.

Iz ponude izdvajamo – Pink Floyd 3 Immersion kompleta (Dark Side of the Moon, The Wall i Wish You Were Here) sniženi su za 50%, a rijetki božićni komplet Beatlesa pronaći ćete po cijeni od 170 kuna (50% popusta). Na policama Dallas Music Shopa naći ćete i boksove izvođača kao što su Depeche Mode, Gotan Project, Placebo, The Cult, Genesis, Graham Nash, Dr. Feelgood i mnogi drugi.

Ni ljubitelji klasike neće ostati zakinuti – Pavarotti (7CD/2DVD) na policama vas čekaju za samo 100 kuna, a ovdje su i Marta Argerich, Paul Tortelier, Maria Callas i drugi, mahom na luksuzno opremljenim kompletima.

Boksove s više od 10 CD-ova pronaći ćete i za manje od 150 kuna, dok će oko 200 naslova na gramofonskim pločama biti sniženo za 40%. Kao i za komplete, i ovdje se radi o posljednjim (i jedinim) primjercima stoga požurite po svoj novi vinil.

Od naslova izdvajamo: White Stripes – „Under Great White Northern Lights”, Genesis –„ Trespass”, Blur – „Leisure”, Frank Zappa – „Uncle Meat”, Rainbow – „Bent out of Shape”, Duran Duran – „Seven and the Ragged Tiger”, David Guetta – „Nothing but the Beat”, Eric Clapton – „Old Sock”, Iggy and the Stooges – „Ready to Die”, Janis Joplin – „The Pearl”, The Jam – „All Mod Cons”…

Akcija traje samo tjedan dana ili kraće, do isteka zaliha.

Ček dis aut