Damir Urban likovnim doprinosom najavio prvi Torpedo Student Festival

Ove subote, 27. svibnja, u Zagrebu se po prvi puta održava atraktivni Torpedo Student Festival, potpuno besplatni festival koji će ugostiti vrhunska domaća glazbena imena. Glavni izvođač festivala, Damir Urban, osim glazbenog, dao je i likovni doprinos, pa je za nekolicinu fanova, izvrsnih studenata, oslikao unikatne majice koje će ih još dugo podsjećati na Torpedo Student Festival.

Osim nastupa koji će održati Damir Urban & 4, na glavnoj pozornici očekuju nas i Dječaci, kao i dvojac Vanillaz, Krešo i Žuvi, Radio Luksemburg te band Plastic Knives. Brojni ljubitelji elektronske glazbe također će doći na svoje, i to na We love sound flooru, gdje će nastupati respektabilni DJ-i: Andrea Ljekaj, Bronski, Pips, Mate Čeko i Marin Biocic.

Damir Urban je za nekolicinu fanova oslikao unikatne majice

Torpedo Student Festival osim što će biti besplatan, ima još jednu inovaciju, do sada neviđenu među festivalima u regiji – korištenje modernih tehnologija u aktivaciji posjetitelja. To znači da će posjetitelji skidanjem besplatne Torpedo aplikacije dostupne na Google playu i App Storeu moći besplatno ući na festival, ali i kasnije ostvariti niz popusta prilikom posjeta drugim zabavno – kulturnim lokacijama.

Podržavam sva nastojanja da se kultura i glazba približe svima koji ih žele konzumirati. Festivali ponekad znaju biti dosta skupi, stoga mi je drago da postoje i ovakvi, koji su za svoje posjetitelje besplatni. Majicama sam odlučio nagraditi nekolicinu odličnih studenata, želio sam im istovremeno pokloniti nešto što će ih podsjećati na prvi Torpedo Student Festival.“ – izjavio je Damir Urban.

Torpedo projekt predvođen organizatorima Student Day Festivala, projekt je koji uključuje jedinstven sustav ulaza i korištenja novih tehnologija u aktivaciji posjetitelja (integraciju on-line i off-line aktivnosti). Važan dio Torpedo projekta predstavlja Torpedo Student Festival kao besplatan festival za sve posjetitelje uz skidanje besplatne Torpedo aplikacije.

Ček dis aut