Dani otvorenih vrata Rock akademije ovu subotu u Zagrebu

Fotografije: Borna Filić

Najlakše je učiti svirati i pjevati uz pjesme koje najviše volimo. Upravo takve programe ima Rock akademija koja ove subote 2. rujna otvara svoja vrata uz mali koncert polaznika.

Ove subote, 2. rujna u 11 sati na adresi Park Ribnjak, Rock akademija organizira Dane otvorenih vrata za sve zainteresirane roditelje i buduće polaznike. Program započinje malim koncertom polaznika. Nakon koncerta, posjetitelji mogu upoznati predmetne nastavnike gitare, pjevanja, bubnjeva i glasovira i s njima razgledati učionice kako bi se poznali s programom obrazovanja i uvjetima rada.

Na raspolaganju posjetiteljima bit će i ravnatelj glazbene škole s kojim mogu porazgovarati o svim sadržajima koji ih zanimaju te dobiti cjeloviti uvid o obrazovne sadržaje Rock akademije.

Rock akademija djeluje već 25 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu.

Više o programima i upisima saznajte ovdje.

 

Ček dis aut