DAVORIN I BOGOVIĆI – Poslušajte novi singl “To neću biti ja”

“Sretno dijete” Davorin i njegovi Bogovići predstavljaju novi singl “To neću biti ja”.  Autor glazbe za “To neću biti ja” je Leo Anđelković, dok je za tekst bio zadužen Boris Hrepić Hrepa. Novi singl najavljuje izlazak novog albuma “Mijene”, koji će svijetlo dana ugledati već sljedeći tjedan, uoči velikog koncerta u Tvornici.

Bogović je na jučerašnjoj konferenciji za medije objasnio zašto smo toliko dugo čekali nove materijale:  “Ne valja kad svake godine ispadaš s albumom, to ti onda dosadi. Al’ ovak je lijepo, kad se napravi duža stanka i onda, kad izlazi album, euforičan si kao malo dijete. Mašeš repom kakti peso!”

Ove godine, Davorin obilježava i 35 godina aktivne karijere – od prvog albuma Prljavog kazališta, do posljednjeg albuma Davorina i Bogovića i tom prilikom održati će i veliki koncert u Tvornici kulture 12. prosinca!

Tvornički koncert bit će idealna prilika svim posjetiteljima da se prisjete svih faza Bogovićeve dugogodišnje karijere i zaplešu, kako na novovalne, tako i na aktualne hitove te pjesme koje još ne znaju i koje će tek voljeti. Bendu će se na pozornici pridružiti i gosti koji su obilježili Bogovićevu karijeru, tako da se može očekivati “sveopća rock gaža”, kako je koncert najavio i sam Bogović.

„Dragi svi, hajde, dođite na koncert! Mislim, došli bute ak bute hteli, ak ne bute hteli, ne bute došli. Ak ne bute došli, bute fulali. Ako budete došli, dobro ste došli! Bit će odlično! Al’ uvijek je odlično! Dolaze i super gosti iznenađenja, ali o njima još ne smijem,“ rekao je.

Ulaznice za koncert su u prodaji u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 80 kuna.

Cijene ulaznica: 16.11. do 12.12. – 60 kuna
Na dan koncerta – 80 kuna

Ček dis aut