Dokumentarac “Michael Hutchence: The Last Rockstar” za 20. obljetnicu smrti karizmatičnog frontmena

Nakon što je prije dvije godine miniserija “INXS: Never Tear Us Apart” obnovila interes za nasljedstvo benda i vratila ga na svjetske ljestvice, australska TV kuća Channel Seven najavila je skoro emitiranje dokumentarca “Michael Hutchence: The Last Rockstar” o životu pokojne zvijezde.

Producent Mark Llewellyn upustio se u dvogodišnju avanturu otkrivanja posljednjih trenutka karizmatičnog frontmena u društvu njegovih najbližih pri čemu je dobio dosad neostvaren uvid u najintimnije fotografije, video zapise i osobnu ostavštinu pjevača.

Ovo nije Michael Hutchence definiran svojom smrću već svojim životom kao briljantan glazbenik, briljantan čovjek, brižan otac i prava rock zvijezda.“, izjavio je Llewellyn za The Sunday Telegraph i prognozirao da će dokumentarac završiti na naslovnicama svjetskih medija. Njegov trailer možete pogledati u nastavku.

Predstavljanje dokumentarnog filma najavljeno je za 20. godišnjicu smrti Michaela Hutchencea u studenom 2017. Hutchenceovo beživotno tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi 22. studenog 1997. Sedam mjeseci ranije INXS su objavili svoj deseti studijski album “Elegantly Wasted”.

Ček dis aut