Edo Maajka – “Dolazim i Odlazim”

Jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora, Edo Maajka, predstavio je novi video uradak za pjesmu “Dolazim i odlazim”. Pjesma će se naći na skorašnjem novom albumu i daje uvid u novi Edin koncept s bendom.

To je narodnjak koji je nevjerojatan, priča o teškoj društvenoj situaciji na Balkanu, o ljudima kao ja, koji odlaze pa se vraćaju. Vjerujem da će se dopasti publici… Pjesma “Dolazim i odlazim” je toliko bolna da, ako objašnjavaš balkanski mentalitet, narodnjak mora biti refren, mora taj refren da ide, ni jedan drugi ne bi išao uz nju”, izjavio je Edo za Jutarnji List pred zagrebački koncert.

Nakon dužeg izbivanja sa scene, Edo Maajka se vratio se s novim bendom i novim pjesmama. Za nove pjesme i novi album, Edo Maajka je okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich je gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom kao i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.Za video je zaslužan Sven Čustović, koji je zabilježio djeliće atmosfere Edinog nastupa s fantastičnim novim bendom u zagrebačkoj Tvornici kulture 18. ožujka 2017.

Ček dis aut