Faithless: promo ulaznice još samo ovaj tjedan

faithless

Nakon samo tjedan dana u prodaji, ulaznice za koncert skupine Faithless prodaju se velikom brzinom, a promotivna cijena od svega 200 kn aktivna je do petka navečer, odnosna kraja ove godine! Cijena ulaznica od subote 01.01.2011. iznosi 230 kn i neće se više mijenjati do dana samog koncerta.

Jedan od najznačajnijih bandova elektronske glazbe u posljednja dva desetljeća, fantastični britanski Faithless, dolaze u Zagreb u ožujku u sklopu velike svjetske dvoranske turneje. Svoj novi hvaljeni live show Faithless će tako premijerno predstaviti u Hrvatskoj, a veliki početni interes govori da bi mala dvorana Doma sportova trebala biti dupkom ispunjena.

S objavljenih 6 studijskih albuma, prodanih u ukupno više od 12 milijuna primjeraka, Faithless spadaju među najveće i najtiražnije elektronske bandove svih vremena. Njihovi bezvremenski mega klasici poput “Insomnia” i “God is a DJ” svrstavaju se među najizvođenije dance hitove u zadnjih  20-tak godina, a njihove turneje kojima pune arene diljem svijeta, smatraju se najboljim plesnim zabavama uopće. Poznati kao furiozan live band, do sada su predvodili najveće svjetske festivale, nastupajući kao headlineri nekoliko puta i na glavnoj Pyramid bini Glastonbury festivala. Njihov posljednjih studijski album “The Dance”, objavljen u svibnju ove godine, ubrzo je u Britaniji dostigao zlatnu tiražu, a s njega je skinuta i suradnja s Dido u velikom hitu “Feelin Good”.

S velikim bandom i izvrsnim live nastupom Faithless će tako otvoriti proljetnu koncertnu sezonu u Zagrebu, a s obzirom da će ovo biti njihov jedini nastup na području Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, očekuje se i veliki broj fanova iz susjednih zemalja.

Ček dis aut