Florence & the Machine sa Inon Zurom na Dragon Age II

florence-and-the-machine

Florence & the Machine, jedan od najaktualnijih bendova britanske scene i dobitnici Grammy Awardsa, snimili su ekskluzivnu pjesmu za novu videoigricu Dragon Age II, BioWare-ov nastavak Dragon Age serije, koja bi trebala na europskom tržištu ugledati svjetlo dana 11.ožujka.

Pjesma je obrađena verzija poznate “I’m Not Calling You a Liar”, nagrađivanog skladatelja Inon Zura u suradnji sa Steve Schnurom (Electronic Arts) te miksana od strane Jack Joseph Puiga – poznatog po svom radu s U2, The Rolling Stonesima, No Doubt i Green Day.

I oni koji više uživaju u mainstream glazbi i oni koji su više upoznati sa gamerskom scenom, više su nego iznenađeni ovom kombinacijom no svi se slažu da će ovaj remake pod nazivom “I’m Not Calling You a Liar (Dragon Age II: Varric’s Theme)” biti zanimljiv i jednima i drugima.

Steve Schnur je za medije izjavio: „Ono što je nekada bila snažna pjesma s akustičnom bazom, sada je ponovo rođena kroz potpuno novu instrumentaciju i orkestraciju. Rezultat je epska himna za slijedeću razinu Dragon Age legende“.

Published by

Oracle

Music cannot evolve or develop if it’s limited by a set of parameters or rules.