Garage in July – “Za Iggyja”

Garage in July je sastav nastao u jesen 2009. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Želja im je stvarati i prašiti rock ‘n’ roll dok god su živi te dalje prenositi izvorni duh i naslijeđe Delte. Sviraju direktno i iskreno, iz jaja i iz srca. Četvero ih je: Leo Fekete (bubanj), Igor Hanžek (bas gitara), Marko Bagarić (solo i ritam gitara) i Bojan Đurđević (vokal, ritam gitara, usna harmonika). Dosad su objavili EP “Samo Ljubav i Rock ‘n’ Roll”, “Live at “RIBA” za Slušaj Najglasnije! Zdenka Franjića te LP “7” i “Imaš li strasti?!” za Dirty Mojo Records.

Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije među kojima se ističu Jelen Demo Fest (Banja Luka), Kupres Play (Kupres), Kaleidoskop Festival (Tuzla), Underground Festival (Maribor), Prvomajski Inkubator (Krk) i Festival Omladina (Subotica).

Planiraju svirati što više u budućnosti, a trenutno rade na novom materijalu za treći studijski album i pripremaju se za malu turneju po Londonu gdje će nastupati od 23. do 27. 10.Produkciju spota potpisuje Studio DIV. Redatelj spota je Igor Ilić, prijatelj benda i frontman Orvel-a. Spot su realizirali Ino Zeljak, Ivo Matić, Igor Ilić i Božo Ilić.

https://www.facebook.com/Garage.in.July
http://garageinjuly7.bandcamp.com
https://soundcloud.com/garageinjuly7

Ček dis aut