Grčki Planet of Zeus uz domaće snage u srijedu u Vintageu

Planet Of Zeus
Planet Of Zeus

Ova je srijeda u sklopu Good Vibrations programa rezervirana za grčke heavy/southern rock prvake Planet of Zeus, a u Vintageu će uz njih zasvirati Alaska i Riječani Uma Thurman. Premijerni nastup imat će The Last Lord of Atlantis. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), na dan koštaju 40 kuna. Početak je u 20:30.

2×1 ulaznica čekaju najbrže koji svoje podatke pošalju na nagradnjacha@mixer.hr!

PLANET OF ZEUS je grčki heavy/southern rock/metal bend koji djeluje od 2000. godine. Do sada su izdali tri albuma – „Eleven the Hard Way“, „Macho Libre“ i posljednji „Vigilante“ iz 2014. godine. Uspješno su odradili nekoliko europskih turneja, a neki od bendova s kojima su dijelili pozornicu su Monster Magnet, Brant Bjork, Clutch, Karma to Burn, Eyehategod i Church of Misery. Osim odličnim studijskim materijalom, brojne fanove zaslužili su i odličnim live nastupima. Ako ih niste vidjeli u KSET-u prošle godine, ovo nije prilika koju bi valjalo propustiti.

https://www.facebook.com/planetofzeus
http://planetofzeus.gr/
http://ihaveadrum.bandcamp.com/

UMA THURMAN je riječka stoner rock/metal četvorka (Dejo – bass, Dodo – gitara, Neno – gitara, Vinko – bubnjevi), koja na sceni obitava od 2010. godine. Aktualni, drugi po redu album, „I am the high fucking priestess“, jako dobro kotira i kod publike i kod kritike, a studijsko izdanje prije toga nazvali su jednostavno „Uma Thurman“. Činjenica je da Umu u Zagrebu nemate prilike čuti i vidjeti često, tako da vam ne preostaje ništa drugo no podržati ih na njihovom prvom nastupu u Vintageu!

https://www.facebook.com/pages/Uma-Thurman/164039753627308
http://www.youtube.com/user/umathurmanband?feature=mhee

ALASKA je instrumentalni alternative rock bend iz Zagreba koji djeluje od 2009. godine. Objavili su album 2011. godine pod nazivom „Liars, Beggars And Moonshine“. Do sada su svirali s raznim igračima s domaće i strane underground scene kao što su Yawning Man, Saint Vitus, Samsara Blues Experiment, Seven That Spells, Stonebride, Cojones, Hypnos, The Golden Grass… Ovom prilikom predstaviti će nam i novi materijal koji je inspiriran britanskim pojačalima, njemačkim automobilima, mafijaškim obračunima i aljaško sesvetskom hladnoćom! G, Rale i Steps dolaze spremni rasturiti Vintage teškim riffovima koji će vas ostaviti bez teksta.

https://www.facebook.com/pages/Alaska/116063901758622
http://www.myspace.com/alaskazg

THE LAST LORD OF ATLANTIS je novi projekt trojice lordova – Nike, Mateja i izvjesnog Stanka. Službeni zvučni zapisi još ne postoje, no djelovanje ovih momaka u bendovima poput Seven That Spells, Jastreb, Pogavranjen i Otrovna Kristina jamči dosta nezgodan provod. Na facebook stranici benda se zasad može pratiti neobično radna atmosfera u kojoj nastaju novi materijali.

https://www.facebook.com/pages/The-Last-Lord-Atlantis/424872811032993

Good Vibrations raspored:
28. 10. Planet of Zeus, Alaska, Uma Thurman, The Last Lord Of Atlantis (30/40 kn)
05. 11. U pol 9 kod Sabe, Kimiko + IVANA PICEK (25 kn)
18. 11. Mahatma, NORD, Breakdown, From Another Mother (25 kn)
25. 11. ESC Life, Remedy (AUT), (The) Better Girls (25 kn)

Ček dis aut