Grupa Adastra postala dio edicije “Greatest Hits Collection” Croatia Recordsa

Grupa Adastra, predvođena frontmenom Jeronimom Marićem, dobila je svoje izdanje unutar edicije “Greatest Hits Collection” Croatia Recordsa, a novi album nudi presjek karijere kroz 19 najvećih hitova benda.

Na CD-u se nalaze pjesme iz bogate karijere benda poput “Nabujala rijeka”, “Surovi grade”, “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu”, “Čuo sam da pričaju” i “Samo da znaš”. Uz CD, “Greatest Hits Collection” box sadrži i poster Adastre s popisom svih njihovih izdanja dostupnih u prodaji.

Grupa Adastra osnovana je 2005. godine. U lipnju 2007. objavili su istoimeni album prvijenac. Adastrina pjesma “Nabujala rijeka”, s albuma “Surovi grade” iz 2011. godine prevedena je na engleski jezik te je pod nazivom “Nina” objavljena na kompilaciji Radio Expressa iz Los Angelesa na kojoj su se našli najnoviji singlovi poznatih svjetskih izvođača. Posljednji studijski album benda “Katarza” objavljen je 2015. godine. Osnivač i frontmen benda Jerko Marić, ujedno je i glazbeni producent, kantautor, skladatelj, režiser, aranžer, ton-majstor i humanitarac. Također, utemeljitelj je humanitarne udruge “Zvuk svjetlosti” koja diljem Hrvatske organizira edukativne i humanitarne koncerte.

Grupa Adastra predstavit će album “Greatest Hits Collection” u srijedu, 19. srpnja u Caffe bar & Music shopu “Nova ploča” u Bogovićevoj ulici u Zagrebu, gdje će održati koncert povodom ovog diskografskog događaja. Koncert će početi u 20 sati.

Ček dis aut