Hiperproduktivni Mick Jagger predstavio dva nova singla, “England Lost” i “Gotta Get a Grip”

Članovi The Rolling Stonesa, Sir Mick Jagger i gitarist Keith Richards posljednje vrijeme provode u londonskom i njujorškom studiju radeći na novom materijalu, a legendarni frontman je u trenutku inspiracije odlučio objaviti čak dva samostalna singla.

Pjesme “England Lost” i “Gotta Get a Grip” nastale su kao reakcija na atmosferu anksioznosti i neizvjesnosti potaknute situacijom na svjetskoj političkoj sceni, koja Sir Micka Jaggera ne ostavlja optimističnim.

Uz prateće video spotove objavljeni su i remixevi pjesama nastali u suradnji s Kevinom Parkerom (Tame Impala) i Skeptom.

The Rolling Stonesi krajem ljeta započinju svoju europsku turneju, a kraj njezinog drugog dijela trebao bi koincidirati s objavom novog albuma u 2018. Prema navodima stranih medija, nasljednik albuma “A Bigger Bang” iz 2005. trebao bi ugledati svjetlo dana sljedeće godine, dok bi kao božićni poklon fanovi mogli dobiti live kompilaciju.

Uz ranije spomenuti novi album, The Rolling Stones će objaviti i retrospektivnu kroniku, knjigu naslova The Rolling Stones: On Air in the Sixties – TV and Radio History As It Happenedkoja se bavi njihovim javnim istupanjima u prvim danima slave britanskog benda.

Ček dis aut