HLADNO PIVO oduševilo Dalmaciju i sprema se u Slavoniju

hladno-pivo

Prošloga petka je i Split u sklopu turneje „Kud Pivo tud i ja“ dobio priliku doživjeti „Svijet glamura“ u režiji Hladnog piva! Nakon što su zapalili Arenu Zagreb u kojoj je počela turneja, Mile i ekipa nabrijali su atmosferu u Spaladium Areni do usijanja! Publika u Osijeku, u kojem će nastupiti u petak 21.10. i Slavonskom brodu u koji stižu u subotu 22.10., imat će priliku okusiti Hladno pivo u svom najboljem izdanju!

„Dragi moji, dobrodošli na naš maleni spektakl na hrvatski način. Ovo neće biti Greatest hits Hladnog piva niti presjek naše karijere, nego naše malo umjetničko izdrk….. koje iziskuje malo vašeg intelektualnog napora,“ ovim je riječima frontman Hladnog piva, Mile Kekin, u Splitu otvorio koncert ispred 5000 izvrsno raspoloženih obožavatelja i najavio dva i pol sata punk-rock spektakla uz raskošnu produkciju koja ovaj tjedan seli u dvoranu „Zrinjevac“ u Osijek i dvoranu „Brod“ u Slavonskom Brodu.

Atmosferu u oba grada dodatno će zapapriti Kandžija sa svojim Golim ženama koji će nastupiti kao predgrupa Hladnom pivu u Osijeku i Brodu. Kandžija je dobro poznato ime slavonske underground scene i u okvirima Hvratske, a publika u oba slavonska grada zasigurno će odobriti njegov izbor za predgrupu i dočekati ga dobro raspoložena.

Ček dis aut