In Flames potpisao ugovor s Century Media Records

In Flames

Century Media Records je službeno objavio da je od sada švedski metal bend In Flames pod okriljem njihove izdavačke kuće te da su vrlo ponosni na to s obzirom da bend ima dobru bazu vjernih fanova u svijetu.

In Flames je bend osnovan 1990 u Göteborgu te se smatra jednim od začetnika melodic death metala i ima velik utjecaj na taj žanr. Nakon objavljivanja albuma “The Jester Race” 1996. vrlo je brzo postao jedan od uspješnijih švedskih metal bendova s prodanih preko 2 milijuna primjeraka albuma diljem svijeta. Bend je dosada izdao 9 studijskih albuma, 3 ep-a i jedan DvD sa live snimkama. U rujnu 2010. In Flames su još jednom ušli u svoj IF Studios u društvu Roberta Laghia, Daniela Bergstranda i Örjan Örnklooa kako bi snimili novi materijal pod nazivom “Sounds Of A Playground Fading” koji bi trebao biti objavljen 15.lipnja u Švedskoj i pet dana kasnije u ostatku Europe. Prvi singl je najavljen za svibanj.

Otprilike u isto vrijeme, bend će nastupati na nekima od većih europskih ljetnih festivala poput Sonisphere, Rock Am Ring/Rock Im Park, Hellfest i drugih .

Ček dis aut