Jazz Me Do – „Crtić Medo“ u Lisinskom

crtic_me_doPrvi ovosezonski koncert u Malenom Ciklusu HGM-a (Hrvatska glazbena mladež) nazvan je Crtić Medo, a posrijedi je nastup sastava Jazz Me Do koji svira teme iz crtanih filmova.

Vrijeme događaja je utorak, 27. listopada 2015., u 10 h i u 11 h, a mjesto Mala koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Odjeveni u kostime Garfielda, Spužve Boba, Shreka, Tinkyja Winkyja, Profesora Baltazara i Freda Kremenka sastav džezista – bariton saksofonist Damir Horvat, trubač Zvonimir Bajević, gitarist Davor Doležal, basist Tomi Novak i bubnjar Boris Beštak – izvodi program namijenjen djeci, ali i svima koji vole crtane filmove. U aranžmanima se upotrebljavalo puno različitih stilova, čime se djeci nastoji približiti široku paletu ritmova i stilova popularne te jazz glazbe. Program je veseo, dinamičan i poziva na ples.

Repertoar? Teme Looney Tunes, Baltazar, Pink Panther, Pčelica Maja,A je to, Spužva Bob Skockani, Jagodica Bobica, George iz džungle, Popaj, MuppetShow, Vuk i tri praščića, Flinstones, La Linea i Gustav.

Sve dodatne informacije posjetite na www.hgm.hr

Ček dis aut