Jeftinije karte za koncert Dead Kennedys samo do kraja mjeseca

dead  kennedys

Najveće ime drugog vala punk rocka i trenutno najveći, još uvijek postojeći, punk band stare garde, američke legende punk i hardcore scene, Dead Kennedys dolaze 27. listopada u zagrebački Boogaloo u sklopu svoje Europske turneje. To će biti njihov prvi dolazak u Hrvatsku u svojoj 38 godina dugoj karijeri.

Dead Kennedys su osnovani 1978. u San Franciscu i jedan su od najutjecajnijih punk rock bendova i izvan punk rock scene. Prije trideset godina objavili su svoj četvrti i posljednji album „Bedtime For Democracy“ inspirirani tadašnjom američkom političkom scenom te u veljači te iste 1986. Dead Kennedys prestaju sa radom i svatko od članova kreće svojim solo karijerama. Ipak, 2002. godine se Dead Kennedys ponovno okupljaju i od tada konstantno sviraju turneje po cijelom svijetu pa će tako u sklopu svoje posljednje europske turneje i proslave 40.godišnjice punk rocka posjetiti i Zagreb.

Početak koncerta je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 120 kn u pretprodaji do 1. srpnja, dok će od 2. srpnja ulaznice koštati 150 kn, a na ulazu 170 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Octopus Tatto Studio – Ilica 98, Rockmark – Berislavićeva 13. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A te preko Eventim sistema na www.eventim.hr.

dead kennedys

Ček dis aut