Jonathan – “Pictures”

Riječka indie rock petorka Jonathan zaokružuje sjajnu godinu objavom videospota za stvar “Pictures”, a riječ je o trećem singlu skinutom s hvaljenog debitantskog albuma “Bliss”.

Spot dolazi u pravo vrijeme, kao kruna uspješne godine za Jonathane čiji se debitantski album “Bliss” našao na vrhovima gotovo svih top ljestvica najboljih regionalnih izdanja za 2014. godinu, čime su još jednom pokazali da su među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na sceni. Pozitivni osvrti na njihovu kombinacija indiea, rocka, te post punka često uspoređivanih s velikanima rocka dovoljna su potvrda bendu čiji je rad obilježio godinu na izmaku i jedan od najboljih primjera da imamo odlične bendove koji mogu parirati sa svjetskim zvijezdama.

Kraj godine obilježila je i mini regionalna turneja na kojoj su Jonathan posjetili Pulu, Beograd i Vinkovce, a zadnja stanica je na domaćem terenu, riječkom Korzu, gdje će Jonathan nastupati na dočeku Nove godine. Serija sjajnih nastupa uživo na kojima Jonathan pokazuje punu snagu i redovito opravdavaju svoj status na sceni, odličan je uvod u zagrebački koncert 28. veljače 2015. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Osim pjesama s prvog izdanja na koncertima Jonathana se može čuti i novi materijal koji će se naći na nasljedniku planiranom za 2015. godinu.Ulaznice za Tvornicu

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Ček dis aut