Još 4 dana do nastupa Parov Stelar Benda u Zagrebu

pavlov-stelarMarcus Füreder, poznatiji nam kao Parov Stelar, prvi je puta nastupio u Hrvatskoj prije dvije godine na Terraneo festivalu 2012. Za par dana ga napokon imamo prilike vidjeti prvi puta u Zagrebu, na svom prvom klupskom nastupu, u Boćarskom domu 19. prosinca.

U glazbenom svijetu poznat kao jedan od pionira electro swinga, ovaj austrijski glazbenik, producent i DJ, publiku je osvojio glazbenim stilom koji je mješavina jazza, housea, elektronike i breakbeata.

Njegova bogata glazbena karijera, koja je započela kasnih 90-ih godina, rezultirala je sa šest albuma i više od 20 EP-a,  suradnjom s glazbenicima kao što su Marvin Gaye, Lana Del Ray, Bryan Ferry te prodajom više od 250 tisuća albuma. Dvije godine za redom osvaja Amadeus Austrian Music Award, 2013. Best Live Act, Best Electronic Act, Best Album, te 2014. ponovo Best Live Act.

Za live nastupe 2005. je oformio Parov Stelar Band. Sastav benda varira od Parov Stelar Trio benda do punog postava koji ćemo imati prilike vidjeti u Zagrebu. U njegovom centru se nalazi sam Parov Stelar na DJ pultu, prate ga pjevačica Cleo Panther, Max The Sax i Jerry Di Monza čine puhačku sekciju, Michael Wittner na basu te Willie Larsson Jr. na bubnjevima.

Nastup koji se često opisuje kao jedan od najimpresivnijih live izvedbi elektronske glazbe, bilo gdje na svijetu, nikako ne treba propustiti.

Ulaznice su u pretprodaji od 14. studenog i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijena ulaznica je 199 kuna, a na dan koncerta 229 kuna.

Ček dis aut