Kabinet tuzlanskog Torpedo Hamburgera ima svog “Dr. Caligaria”

Oglas

Torpedo Hamburger objavio je ovih dana novi singl po imenu „Dr. Caligari“. Nakon albuma „Najukusniji Zalogaji Iz Kuhinje Mame C.E. (Singlovi 2012-2014)“ objavljenog za zagrebačku izdavačku kuću „Slušaj Najglasnije“ Zdenka Franjića u prosincu 2014., novi singl snimljen je u Tuzli, u studiju „Pogon“ sa Draženom Mulaosmanovićem.

drcaligari2Torpedo Hamburger je započeo kao projekt ritam sekcije rock and roll benda Porn Pop, čiji su osnivači Tarik Demirović i Jasmin Imamović. Jasmin Imamović, basist, perkusionist i autor šest intrigantnih uradaka, snimio je prvi album u suradnj s petnaest gostujućih glazbenika koji su svaki ponaosob ostavili pečat kreativnosti na vrlo kreativnom studijskom uratku.

Novi singl ne nudi ništa manje intrigantan i bogat instrumental snimljen po istom principu u suradnji s Dženanom Sokolušićem – bubnjevi, Harisom Alibašišem – solo gitara i vokal, Draženom Mulaosmanovićem – gitara, te Gordanom Sijerčićem – piano. Za likovno riješenje, kao i za mix i master, zaslužan je Dražen Mulaosmanović.

Ček dis aut