Kandžija i Gole žene – “Crkva”

Novi singl grupe Kandžija i Gole žene je vani! Pjesma “Crkva” najavni je singl novog albuma Kandžije i Golih žena koji će izaći na jesen. Ovo će ujedno biti i prvi album koji Kandžija stvara zajedno sa svojim bendom, “Golim ženama”. Ovaj ljetni hit i spot sniman je u Osijeku, na obali Drave, a radio ga je Tin Majnarić, po scenariju samoga Kandžije. Uz spotu, naravno uz Gole žene, glavne uloge tumače; Mislav Medić, poznatiji Lil’ Bear, inače najbolji beatboxer na balkanu te mlada osječka glumica Selma Mehić. Još od prvog albuma znakovitog naslova “Narodnjaci”, Kandžija uz Gole žene, pokazuje svoj rast, kako fizički tako i duhovni, no prije svega intelektualni. Ozbiljniji i zreliji nego ikad, plijeni pažnju svojim jedinstvenim, duhovitim, ali i kritičkim tekstovima koji oslikavaju ponekad bizarnu svakodnevnicu ovih prostora. Najavni singl “Crkva” potvrđuje da ćemo i dalje biti suočeni s istinama koje možda ni sami sebi ne želimo priznati – na pozitivan način.

Kandžija, poznat i kao veliki domoljub i rimokatolik (što rijetki ističu), jedan je od najvećih hip hopera ovih prostora, borac za pravdu, humanist i dobrotvor. Autor je megahitova kao što suJelena“,”Donji Miholjac“, “Državnici novog kova“, “Bicikl“…O singlu i videospotu “Crkva” Kandžija kaže:

“Darkan Kingić (gitarist) i ja smo skontali da smo skupa jači od Nikše Bratoša i Nenada Ninčevića napravili najtvrđu stvar ikad. Napomenio bi da nismo boybend u spotu a nažalost ni doktori, zubari a ni pekari. Više smo ko’ Jole, i to 7 Joleta. Ovog ljeta 7 Joleta”

Ček dis aut