Kevlar Bikini na mini turneji u Švedskoj

KB fotkaZagrebački  rockabilly-core bend Kevlar Bikini od 10. do  13. prosinca odlazi na mini turneju u Švedskoj gdje  će održati  tri koncerta u gradovima Växyo, Lindesberg i Gävle.  U Gävleu će biti predavači na  glazbenoj radionici s mladim lokalnim bendovima, a sve ovo odvija se u sklopu razmjene između rock programa Good Vibrations i švedske državne agencije Studiefrämjandet .

Kevlar Bikini će tom prigodom predstaviti novi album „Hi-Fi or Die“ kojeg su izdali u rujnu ove godine za izdavačku kuću OverDub Recordings / WormHoleDeath. Album je miksao Tomas Skogsberg  (poznat po radu s Entombed, Refused, Hellacopters, At The Gates, Backyard Babies…), a masterirao Pelle Henricsson  (Refused, Meshuggah, Poison the Well, In Flames, Raised Fist, itd.). Kao  i njegov prethodnik, ovaj je album  također pokupio odlične kritike. Osim uobičajenih formata  „Hi-Fi or Die“ dostupan je i na posebnim USB-ovima te vinilu. Album možete poslušati na ovom linku:  http://bit.ly/1IpLmZc

Kevlar Bikini bit će treći hrvatski bend koji je u sklopu razmjene nastupio u Švedskoj. Prije njih to su učinili Inciter i She Loves Pablo, a iz Švedske je u Hrvatsku došlo ukupno 5 bendova koji su zabilježili nastupe u Vinkovcima, Zaboku, Koprivnici i Zagrebu. Suradnja između Good Vibrationsa i Studiefrämjandeta nastavlja se i u 2015. godini.

www.facebook.com/kevlarbikinizg
www.youtube.com/kevlarbikini
kevlarbikini.bigcartel.com

Ček dis aut