Kiril Djaikovski i novih pet izvođača na Pannonian Challenge-u

kirilNajveći festival ekstremnog sporta, glazbe i adrenalina u istočnoj Europi, Pannonian Challenge, šesnaest godina za redom dovodi u Osijek, na lijevu obalu Drave, od 19. do 23. kolovoza 2015., najbolje svjetske pro BMX, skate, inline sportaše i vrhunske glazbene izvođače.

SVJETSKI BMX PRVAK DANIEL DHERS DOLAZI NA PANNONIAN CHALLENGE

Svjetski prvak i višestruki pobjednik Pannonian Challenge natjecanja u BMX pro kategoriji Daniel Dhers potvrdio je svoj dolazak, kako je sam rekao, na najopuštenije natjecanje na svijetu. Od sportaša koji su ranije najavili svoj dolazak navest ćemo imena Spencer Bass, Daniel Wedermeier, Senad Grosic, Marin Ranteš, Michael Berran, Jack Fahey, Daniel Juchatz, Igor Vukadinović iz BMX pro kategorije, Antonio Peković, Timotej Lampe Ignjić, Zsolt Karkossiák, Boaz Aquino, Christopher Khan, Maxim Habanec iz Skate kategorije i Tin Hadži, Sanjin Hadži, Diego Guilloud, Stephane Torres i Sven Buršić iz Inline kategorije
i još ukupno preko 200 natjecatelja.

Sve najnovije informacije o sportašima možeš pratiti na novoj web straniciwww.pannonian.hr.

KIRIL DJAIKOVSKI FEAT TK WONDER & MC WASP I PREKO PEDESETAK IZVOĐAČA NA TRI POZORNICE

Uz uspješnu glazbenu karijeru koja se proteže na dva desetljeća, Kiril Djaikovski je bez sumnje jedan od najcjenjenijih i hvaljenih elektronskih umjetnika s Balkana. Smatra se jednim od prvih glazbenih producenata koji je predstavio balkanski zvuk modernoj plesnoj produkciji – svjetski poznat kao “Balkan Beat fenomen”. Djaikovski je skladao glazbu za poznate filmove Milče Mančevskog (Prije kiše) i nastupio je na festivalima poput Pohoda, Woodstock, Exit Festival, Repercussion Festival i dr. Kiril na glavnu pozornicu Pannonian Challenge-a dolazi s pojačanjem, pjevačicom TK Wonder i producentom MC Waspom.

Uz prethodno najavljene Kirila Djaikovskog, Hladno pivo, Urban&4, Sassja, Soom T & Jstar, Eddy Ramich, Vanillaz, Gru, SevdahBABY, Jonathan, Big Strip Gorila, Justin’s Johnson, DogHouse, MORT, Vlasta Popić pridružuju se Baden-Baden, Bugarska skupština, Umbo, ABOP i Die Hausers.

ULAZNICE MOŽEŠ NABAVITI VEĆ PO CIJENI OD 60 KUNA

Od 29. travnja 2015. Festivalske Sport ulaznice koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj za tri dana možeš nabaviti po cijeni od 60 kuna. Večernje Music ulaznice za ulaz na tri pozornice za jednu večer možeš nabaviti po cijeni od 69 kunaFestival Music ulaznice dostupne su po cijeni od 199 kuna, a omogućuju ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala i nezaboravno glazbeno iskustvo.

Pannonian Camp koji uključuje besplatni parking, pitku vodu, tuševe, ulaz na bazene „Copacabana”, besplatni WI-FI, punjače za mobitel, toalet i parking za karavane, ove godine iznosit će 150 kuna. Kamp se otvara 17. kolovoza u 09:00 sati i zatvara 23. kolovoza u 16:00 sati. Za više informacija možeš se javiti na kamp@pannonian.hr.

Festivalsku Sport&Music+Camp ulaznicu koja ti donosi potpuno festivalsko iskustvo i uključuje ulaz u Pannonian skate park i tri glazbene pozornice za tri dana te sve sadržaje Pannonian Campa dostupna je po cijeni od 239 kuna.

Ulaznicu možeš nabaviti putem Entrio sustava

Ček dis aut