Koncert DEPECHE MODE preseljen u Arenu Zagreb

Nadolazeći DEPECHE MODE koncert u Zagrebu, zakazan za 23. svibanj 2013. godine, će zbog tehničkih i produkcijskih razloga biti preseljen sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb. Datum koncerta ostaje isti, adresa se mijenja : DEPECHE MODE – 23.5.2013. – ARENA ZAGREB !

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni. Cijene ulaznica za DEPECHE MODE u ARENI ZAGREB ostaju iste.
U prodaji su i ulaznice za LOŽE u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna.

arenaKupci koji su kupili ulaznice za FAN PIT imaju pristup u FAN PIT Arene Zagreb.
Kupci koji su kupili ulaznice za STAJANJE (travnjak) imaju pristup na PARTER (stajanje) u Areni Zagreb.
Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD GORE bit će smješteni na GORNJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.
Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju ZAPAD DOLJE bit će smješteni na DONJU TRIBINU Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

U petak u 12 h zaustaviti će se prodaja ulaznica na samo 68 sati, tako da će ulaznice za zagrebački koncert opet biti  puštene u prodaju već u ponedjeljak u 8 sati ujutro.

Za DEPECHE MODE koncert koji će se održati 23. svibnja u ARENI ZAGREB je trenutno prodano oko 12 000 ulaznica. Kategorije FAN PIT i STAJANJE su rasprodane!
U prodaji je još samo 3 500 ulaznica.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Ček dis aut