Koncert Detoura u sklopu predzadnje glazbene večeri Ljeta u MSU

Na svoje će pvu subotu, 8. srpnja, doći poklonici suvremenog elektro-akustičnog pop zvuka začinjenog ugođajem francuske rivijere ’50-tih i ’60-tih na koncertu Detoura u sklopu predzadnje glazbene večeri Ljeta u MSU.

Zadovoljstvo nam je biti dijelom ovogodišnjeg programa Ljeto u MSU i svirati na atraktivnoj lokaciji kao što je krovna terasa Muzeja. Uvijek nam je veselje svirati pred zagrebačkom publikom, a do sada smo prošli dosta zanimljivih koncertnih prostora grada pa nam se ovaj čini nekako najneobičnijim. Za razliku od prethodnih nastupa ovog puta našoj publici prepuštamo kreiranje koncertne liste, pa na našem i event pageu objeručke prihvaćamo prijedloge, a mi ćemo ih zapisati i pripremiti“, poručuje Detour, priznati zagrebački elektroakustični pop sastav koji niže samo uspjehe.

Prije koncerta umjetnik Bojan Koštić izvest će performans egzotičnog naziva „Zisurru“ koji se temelji na istoimenoj staroj mezopotamijskoj obrednoj praksi. 

Uz koncert, kao i obično, dobivate i filmsku projekciju iz ciklusa Best of Metropolis u dvorani Gorgona u dva termina (18 i 20 sati). Ovaj put to je film „Sve što dolazi“ (L’avenir), francuska drama redateljice Mije Hansen-Løve, u kojoj glavne uloge imaju Isabelle Huppert, André Marcon i Roman Kolinka. 

Usput pogledajte tek otvorene izložbe Ivane Franke “Strujanje percepcije (svemiri misli)” i Tommija Grönlunda i Petterija Nisunena “Siva zona” u MSU.

Ulaznice možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 85 kuna.

Požurite jer je broj ulaznica za koncerte ograničen!

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Ček dis aut