Liam Gallagher – Beady Eye

clip_image001U prodaji je prvi album grupe  Beady Eye: “Different Gear Still Speeding” (UK/Sony Music/Menart)  – Nakon Oasisa, Liam Gallagher nastavlja karijeru  u novoj grupi "Beady Eye" , a album je najavljen singlom "The Roller". Album donosi 13 novih rock  pjesama koje je producirao Steve Lillywhite. Na albumu ima 13 pjesama među kojima su i „Bring The Light“, „Four Letter Word“ i „Sens Of The Stage“. Beady Eye su: Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell i Chris Sharrock.

S Oasis nikada nije bilo straha. Znali ste da će ljude zainteresirati jer je to  Oasis. Ali da budem iskren, kada su se približili koncerti Beady Eyea , prestrašili smo se jer je ovo nova stvar. Nastup uživo smo vježbali 2 tjedna i zvučali smo odlično – izjavio je Liam,  napominjući da je odlično kod novog banda što je orjentiran na glazbu i nove pjesme i nisu usporeni višemjesečnim stadionskim turnejama.

Izdanje je obogaćeno i s DVD-om koji otkriva scene iza pozornice, odnosno  kako je nastajao album, ali i spotove za pjesme: „Bring The Light“, „Four Letter Word“ i „Sons Of The Stage“.

Ček dis aut