LIVE NATION ENTERTAINMENT i ADRIA ENTERTAINMENT sklapaju partnerski ugovor za Hrvatsku

live-nationLive Nation Entertainment (NYSE: LYV) danas su objavili ulazak u partnerstvo sa Adria Entertainment, najuspješnijom promoterskom tvrtkom u Hrvatskoj.

Nakon više od 100 organiziranih koncerata u proteklih pet godina, poštujući najviše standarde u koncertnom poslovanju i organizaciji, te prodavši nekoliko stotina tisuća ulaznica, Adria Entertainment postala je vodeći partner u regiji.

“Naše partnerstvo sa Adria Entertainment predstavlja odličnu priliku za izvršavanje strategije internacionalnog širenja poslovanja” izjavio je Michael Rapino, predsjednik I izvršni direktor Live Nation Entertainmenta. “Hrvatska je sve popularnija lokacija za izvođače I sretni smo što smo ujedinili snage sa uhodanim partnerom na ovom rastućem glazbenom tržištu. Nadalje, nastavljamo sa strateškim partnerstvom koje će nam omogućiti da isporučimo što bolju uslugu i izvođačima i njihovim obožavateljima, donoseći najbolje iz koncertnog poslovanja na nova tržišta diljem svijeta.’’

Vladimir Ivanković, direktor Adrie Entertainment je izjavio: ‘’Ovo je bez jedinstveno partnerstvo u Hrvatskoj unutar industrije kojom se bavimo. Ujedinjuje stručnost i utjecaj najveće tvrtke na području organizacije koncerata sa lokalnim znanjem i iskustvom. Ovakvo partnerstvo će zasigurno omogućiti razvijanje novih ideja i prilika za koncerte u regiji. Ivanković nastavlja: ‘’ Izuzetno smo ponosni što smo postali dio Live Nation Entertainment obitelji, donijevši strane investicije u Hrvatsku, a istodobno prezentirajući profesionalni način rada u Hrvatskoj koji smo razvili u ovih šest godina’’

Adria Entertainment nastavlja sa dovođenjem najvećih svjetskih zvijezda u Hrvatsku i diljem regije, počevši sa Red Hot Chili Peppersima na zagrebačkom Hipodromu, 29. kolovoza.

Ček dis aut