LUDIN feat. Dust – Poslušajte novi singl

Nakon singlova „Vjerujem“, „Odlazim zbog ljubavi“ feat. Ivana Radovniković, „Ratnik“ feat. General Woo, „Snove satko sam od ulica“ feat. Bojan Jambrošić i posljednjeg singla „Mama“, Ludin je u ovo predbožićno vrijeme odlučio plasirati novu pjesmu. Singl „Ne može gore“ nastao je u suradnji s producentom producentom Filipom Tkalčićem – Dustom i najavljuje izlazak drugog Ludinovog albuma “Snove satko sam od ulica” i to u fizičkom izdanju.

Naime, Ludin je prošle godine fanovima poklonio besplatan download albuma “Snove satko sam od ulica” preko službenih stranica MTV Adria, a zbog velikog interesa, odlučio je fanovima ponuditi i proširenu verziju tog albuma, ovaj put u opipljivom obliku. Novi singl Ludin je napravio s prijateljem, producentom Filipom Tkalčićem Dustom, koji je, ujedno, i izvršni producent albuma. Dvojac upravo priprema i videospot koji će premijerno biti prikazan tijekom prosinca.

“Pjesma nema veze s vezom i puna je šaljivih rima i zgoda koje Ludin prepričava, a Dust prenosi kroz funky ritam. Mislim da će sve bake i djedovi zaplesati kad čuju ovu stvar!”, kaže Ludin.

Ček dis aut